Laatste stand van zaken rondom de verbouwing!

By Beheerder, 30 september, 2017

Lees hier over de laatste stand van zaken rondom de verbouwing van De Wambeek en de verhuizing van AC Het Knooppunt naar De Wambeek.

Zoals bekend zijn we tijdens de verbouwing van De Wambeek gestuit op asbest. Om dit op een kundige en verantwoordelijke manier te verwijderen is een expert ingeschakeld. Dit heeft er toe geleid dat de opleveringsdatum naar achteren is geschoven. Al het asbest is verwijderd en vorige week is de verbouwing weer in volle gang ingezet. Inmiddels zijn er plannen gemaakt voor inrichting en styling om De Wambeek een werkplek te laten zijn voor een brede doelgroep…een werkplek voor nu en in de toekomst.

Een strakke planning leidt ertoe dat De Wambeek in twee fases wordt opgeleverd. Eind november zal de eerste fase van de verhuizing plaatsvinden. In die eerste fase zal de ICT-ruimte, de Technotheek en de ruimtes van de Speelstoet ingericht worden. Doel is dat per 1 december de cliƫnten weer werkzaam zijn binnen de dagbestedingslocatie De Wambeek.

Dienstverlening, het Naaiatelier, textiel, creatief, schilderen, muziek, koor en bewegen zullen in de tweede week van januari 2018 gaan starten in de vernieuwde Wambeek.

Om op de hoogte te blijven en ons op de voet te volgen in de voorbereiding naar de verhuizing, blijf ons volgen op deze site (www.dewambeek.nl). Vanaf half oktober kun je hier filmpjes, foto’s en nieuwe informatie vinden.

Voor vragen kun je contact opnemen met Ingeborg Keereweer (06-22528675) of Adrianne Kiewiet (06-23639319)

Delen