Eindelijk is het dan zover !

By Janet Maassenvandenbrink, 3 oktober, 2020

Inmiddels zijn wij gesetteld op de nieuwe locatie Haverweg  57 te Rheden welke is ontstaan vanuit de behoefte tot verbetering van wooncomfort voor mensen met een verstandelijke beperking en daarmee ook verbetering van de werkomstandigheden voor de medewerkers.

Uitgangspunt is dat we werken vanuit een concept gericht op huiselijke sfeer, zo gewoon als mogelijk, en belevingsgericht begeleiden.  Zo is de gezamenlijke badkamer reeds ingericht op belevingsgerichte zorg, is de gang belevingsgericht  ingericht met een levensgrote foto van koeien en hoor je vogels fluiten in de gang. Samen met regiebegeleiders, een gedragskundige en een expert op het gebied van snoezelen en zintuigbeleving zijn we aan het onderzoeken hoe we de zit/slaapkamer belevingsgericht kunnen inrichten. Ook starten we met het onderzoek “mijn leven mijn ritme”.  In het nieuwe concept betrekken we familie, betrokkenen en vrijwilligers  ook bij de thema’s die gedurende het jaar voorbij komen.

Nieuwe vrijwilligers zijn van harte welkom !! Bekijk de vacature op sizavrijwilligers.nl  Of bel naar onze locatie 06-12235051

 

Delen